#
Coș de cumpărături
Coșul tău de cumpărături este gol!

Termeni si Conditii

Termeni si conditii
Accesarea si folosirea site-ului www.magazin-extensii.ro implica aceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.
Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Inregistrarea ca membru

Limitarea de responsabilitate
Magazin-extensii.ro  nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive, deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului, informatiile eronate furnizate de cumparator. Aveti posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site. Posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional. Neplacerile create de intreruperea accesului in site datorate furnizorului de servicii internet. Continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care: produsul comandat nu este pe stoc, identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Promotii si concursuri
Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de magazin-extensii.ro. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de e-mail. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiie prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Magazin-extensii.ro isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Comenzi
Comenzile produselor de pe magazin-extensii.ro se pot face telefonic, prin e-mail sau direct dupa site prin completarea formularului aferent. Comenzile on-line se primesc in regim non-stop, iar cele telefonice se pot face de luni pana vineri de la ora 08:00-21:00 si sambata/duminica de la ora 10:00-18:00. Preturile afisate pe site sunt in lei (RON) si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Taxele de transport vor fi separate de cele a produselor comandate. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16:00 se expediaza in cel mult o zi lucratoare.
Magazin-extensii.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
Magazin-extensii.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Neconfimarea comenzii
Daca ati facut comanda online, prin e-mail, messenger chiar daca ati primit un e-mail de inregistrare a comenzii dar nu ati fost contactat de operatorii nostrii pentru validare (prin mail sau telefonic), sunati la unul din numerele afisate pe site, deoarece probabil au intervenit anumite probleme in functionarea serverului sau site-ului. Comenzile ce nu pot fi validate telefonic sau mail de catre operatorii nostri nu vor fi livrate.

Taxe suplimentare
Pretul platit de client este format din pretul produselor afisat de site in lei(RON).
Comenzile vor fi livrate prin serviciul de curieriat, taxele urmand a fi suportate de client.
magazin-extensii.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat.

Livrare
Livrarea se face pe tot teritoriul Romaniei. Timpul de livrare de catre curier este de 24H, inmanarea coletului se realizeaza la adresa de livrare specificata in comanda.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte despre comanda, cum ar fi: ora de livrare. adresa de livrare, punct de reper, va rugam sa introduceti in caseta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii. Produsele nu sunt asigurate pe parcursul transportului pana la destinatie. Asigurarea coletului se face in urma unei cereri formulate de catre cumparator si adresata magazinului nostru. Va rugam sa desfaceti coletul in fata curierului deoarece responsabilitatea deteriorarii produsului pe timpul transportului revine firmei de curierat. 
Orice reclamatii privind  eventualele probleme privind integritatea/continutul coletelor  se vor  face in momentul livrarii , sau se va intocmi  proces verbal de constatare la momentul livrarii si  se va refuza primirea si plata coletului. Reclamatiile de natura integritatii continutului ulterioare primirii coletului vor fi considerate nule. In aceste cazuri sugeram clientilor sa faca fotografii coletelor deteriorate si sa ni le trimita pe adresa de e-mail. Produsele deteriorate vor fi inlocuite daca se face dovada culpei curierului si vom fi informati in timp util. 
Returnarea produselor
In cazul in care doriti sa returnati unul sau mai multe produse, este necesar sa ne anuntati telefonic sau prin e-mail in termen de maximum 48 de ore de la primirea coletului.
Produsele vor fi verificate cantitativ si calitativ de catre cumparator la primirea coletului.
Daca anumite produse nu corespund pot fi refuzate. Produsele refuzate vor fi scazute din totalul de plata al comenzii. Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.
Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Daca veti solicita in schimb o alta lungime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de transport spre adresa noastra de returnare.
Pentru eventuale erori facute de echipa noastra, magazinul nostru va suporta toate cheltuielile de transport.

Garantia produselor
Magazin-extensii.ro ofera garantie pe calitatea parului, si a produselor.
Atentie: garantia nu se ofera pentru aplicarea parului (aplicarea tine de cel/cea care face manopera). Recomandam vopsirea extensiilor din par natural doar la persoane specializate. Garantia nu se ofera in cazul defectelor provenite din utilizare incorecta, purtare necorespunzatoare, din deteriorare intentionata, neglijenta, conditii anormale sau speciale de munca, nerespectarea instructiunilor de folosire, pastrare sau spalare oferite de magazinul nostru on-line.
Legaturi
Site-ul magazin-extensii.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora, magazin-extensii.ro nu este responsabil pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.
Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta functionarea serverului care gazduieste site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a siteu-ului si va declansa urmarirea penala impotriva autorului/lor acestor fapte.

Dispozitii finale
Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare.
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor. magazin-estensii.ro isi rezerva dreptul de a adauga, modifica, corecta sau retrage in orice moment si fara a anunta in prealabil oricare din acesti termeni si conditii.
Contact:

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri suplimentare, va rugam sa le trimiteti pe adresa noastra de e-mail afisata pe site sau la numarul de telefon.
Va multumim ca ati ales magazinul nostru!

Copyright © 2013-2017 Magazin-Extensii.ro