#
Coș de cumpărături
Coșul tău de cumpărături este gol!

Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea datelor personale

Magazin-extensii.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor nostrii si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre magazin-extensii.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor. Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre magazin-extensii.ro catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a  magazin-extensii.ro

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Copyright © 2013-2017 Magazin-Extensii.ro